We will rock you!

Word een echte rockster

Mix Master?

word een echte DJ

La-La-La

Samen zingen

Lekker drummen!

Voor stoere slagwerkers

Workshops

Voor groepen of bedrijven

Kinderfeestjes

Leuke muzikale interactieve kinderfeestjes

DJ – beginners

DJ-les is zeer populair en dit is bij ons ook het meest gevraagde vak. Je kunt bij ons al vanaf zes jaar oud leren DJ’en. Hoe cool is het als je straks zelf op (je eigen) feestjes kan draaien. Je kunt tijdens de les gelijk aan de slag met professionele apparatuur en leer je al vrij snel hoe alles werkt. Daarna kun je gaan beatmixen en mix je de nummers in elkaar door zoals de populaire DJ’s dat doen. Als je daar je draai in kunt vinden, hebben wij van de Rockfactor meerdere podia waar je live kunt gaan optreden en laten horen wat je hebt geleerd als een echte DJ. Onze DJ’s worden dan ook regelmatig gevraagd om te draaien op feestjes en partijen en uiteraard begeleiden wij jou daarin.

DJ – gevorderden

Als je al bekend bent met het draaien en je wilt wat meer technieken leren zoals timing, apparatuurkennis, effecten, complete mixen maken en niet te vergeten, zeer belangrijk, ‘entertaining’, kun je bij ons leren hoe professioneke DJ’s werken. Je kunt dan al vrij snel live optreden op één van onze podia, zodat ook prodiumervaring kan worden opgedaan, Daarnaast kun je doorstromen naar de producerles en is het mogelijk een eigen nummer of complete CD te maken, wat iedere DJ natuurlijk het liefst wil.

Ook is het bij de Rockfactor mogelijk om te draaien met breitling replica traditionele Technics SL 1200 draaitafels (vinyl), zodat je op de originele manier leert mixen. Daar is het tenslotte allemaal mee begonnen.

Wat ga je allemaal leren?

  • leer mixen
  • leer scratchen
  • eenvoudige beats
  • leer samen met anderen muziek maken
  • misschien ben jij wel de nieuwe Armin van Buuren

Kosten

DJ les € 80,- per maand

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen of wil je misschien een keer een proefles komen volgen? Ga dan naar het contactformulier.

Ik wil graag meer weten!